Privatkunde testimonials - CT Flyt & Service - Dit flyttefirma

Privatkunde testimonials

Læs hvordan vores privatkunder oplever vores service

Læs nedenfor hvordan vores privatkunder oplever vores service.

 

Hos CT Flyt & Service vægter vi den gode kundeoplevelse højt.
Mai-britt Madsen har benyttet sig flere gange af vores flytteservices. Du kan læse om hendes oplevelser her.

De er parate til at gøre den lille ting, der gør hele forskellen

Mai-britt har benyttet sig af CT Flyt & Service til små og store flytninger i alt fire gange. Hendes oplevelse har altid været den samme.

Da vi spørger til hendes oplevelse med vores flyttefolk, beskriver hun, at serviceniveauet har overgået hendes forventninger hver gang. Hun fortæller, at det ofte er de små ting, der gør hele forskellen for hende. For eksempel skulle en af hendes lamper pilles ned undervejs. Her fik hun hjælp med det samme, selvom opgaven egentlig lå uden for, hvad hun forventer at flyttefolkene hjælper med, fortæller hun.

De passer godt på tingene

Mai-britt vægter, ligesom de fleste mennesker, hendes ting højt. Derfor var hun inden mødet med CT Flyt & Service nervøs for, hvordan hendes møbler og andre ejendele blev håndteret under flytningen.

Hun blev positivt overrasket over, hvor omhyggelige flyttefolkene har været gennem hele flytteprocessen. Hun har følt hver gang, at de passede godt på hendes ting.

Kombinationen af et højt serviceniveau og omhyggelighed har gjort flytningen til en særlig oplevelse for hende, fortæller hun.

“CT Flyt & Service har været effektive og servicemindede hver gang”

Når Mai-britt skal vurdere hendes samlede oplevelse af CT Flyt & Service, siger hun:

“CT Flyt & Service har været effektive og servicemindede hver gang. Jeg har fuld tillid til CT Flyt & Service, de har altid overholdt deres aftale og leveret god service. Alle medarbejdere jeg har mødt har været utrolig hjælpsomme og servicemindede.”

Mai-britt Madsen

Hos CT Flyt & Service vægter vi den gode kundeoplevelse højt.
Karen Wistoft er en af de privatkunder, der har benyttet sig af vores flytteservice. Du kan læse om hendes oplevelse her.

Professionelle med prisen

Karen manglede CT Flyt & Services hjælp til at pakke hendes ejendele ned, flytte dem ud af hendes bolig og transportere ejendelene hen til hendes nye hjem. Hun efterspurgte en skræddersyet pris, der matchede disse behov – og her fortæller hun, at CT Flyt & Service var meget imødekommende med deres tilbud.

Prisen blev udregnet i forhold til den opgave, Karen manglede hjælp til, og forventningerne blev afstemt, så alle parter var enige om slutbeløbet. Det gav ifølge Karen en tryghed fra start, at hun ikke skulle bekymre sig om ekstra udgifter, hvis der dukkede en uventet opgave op undervejs. Hun fortæller, at både nedpakning, udflytning og indflytning forløb som det skulle.

Ekstra point for godt humør og omhyggelighed

Karen fortæller efter hendes oplevelse med CT Flyt & Service, at hun var imponeret over flyttefolkenes omhyggelighed. Det gik ikke for stærkt. I stedet tog folkene sig god tid under både pakningen og flytningen, og passede uhyre godt på tingene. Det fortjener en stor ros, mener Karen, som følte sig tryg ved at overlade sine ejendele i flyttefolkenes hænder.

Hun fortæller desuden, at flyttemændene var i utrolig godt humør undervejs. Både over for hinanden og i forhold til Karen. De mange grin, smil og overskud gjorde flytningen til en positiv og skøn oplevelse, der forløb let og elegant.

“Jeg havde en usædvanlig god oplevelse med CT Flyt & Service”

Karen fortæller om hendes samlede oplevelse med CT Flyt & Service:

“Jeg havde en usædvanlig god oplevelse med CT Flyt & Service. De var virkelig omhyggelige og imødekommende. Og de gav sig god tid! Jeg har fuld tillid til dem, og det arbejde de udfører.”

Karen Wistoft

Hos CT Flyt & Service vægter vi den gode kundeoplevelse højt.
Anders Dyrup er en af de kunder, der har benyttet sig af vores services til en omfattende privatflytning. Læs om hans oplevelse her.

“Jeg havde tillid til dem fra start til slut”

Anders kontaktede CT Flyt & Service, da han manglede hjælp til en omfattende privatflytning. Hans ejendele skulle flyttes fra et stort hus til henholdsvis en lejlighed, et sommerhus og et opbevaringsrum.

En kollega havde anbefalet Anders at tage kontakte til CT Flyt & Service i forbindelse med hans flytning. Anders fortæller selv, at han allerede efter første samtale havde fuld tillid til, at vi kunne løfte opgaven.

Anders siger:

“CT Flyt & Service virkede punktlige, professionelle og servicemindede fra start til slut. Selvom det bare drejede sig om en privatflytning, havde de en professionalisme omkring opgaven, der betød, at jeg havde fuld tillid til dem hele vejen”.

De små ting gør hele forskellen

Anders har flyttet mange gange de seneste 20 år, men han fortæller, at hans oplevelse med CT Flyt & Service oversteg hans forventninger. Det var især de små ting, der gjorde hele forskellen.

For eksempel var det betryggende og professionelt, at Henrik fra CT Flyt & Service kørte ud til et møde og gav et personligt tilbud.

Flyttekasserne blev leveret i god tid, hvilket gav et godt udgangspunkt. Og der blev endda leveret ekstra kasser fredag aften med kort varsel, da Anders fandt ud af, at han havde brug for endnu flere kasser end forventet.

“Der var et smil på fra start. Intet for tungt eller for let”

Afsluttende fortæller Anders, at flyttefolkene havde overskud hele vejen – også selvom de havde endnu en stor flytning i vente dagen efter. “Der var et smil på fra start. Intet for tungt eller for let” siger han.

Anders Dyrup

Vi har været yderst tilfredse med jeres medarbejdere, dejlig rolige og behagelige mennesker begge to. Pas godt på dem, sådanne medarbejdere er guld værd.

Poul Erik Andersen

Fuld tilfredshed med flytningen.

Det var super flyttemænd, kundevenlige, flinke, behagelige, dygtige, hurtige, stærke og glade.

Hvis der bliver brug for flytning en anden gang, vil jeg kontakte jer.

Tak for en professionel flytning.

Det hele foregik på en rolig og behagelig måde, og “tonen” var lige så rolig og behagelig. Man havde indtryk af, at de to havde det godt sammen, ligesom jeg følte mig virkelig godt behandlet som kunde.

Tilmed ringede de på forhånd, da de kunne se, at de blev lidt forsinkede – hvilket i virkeligheden kun blev ganske lidt.

Så vi er meget tilfredse, og vil anbefale jer og huske jer til en anden gang.

Marianne Berg

Fuld tilfredshed med flytningen.

Det var super flyttemænd, kundevenlige, flinke, behagelige, dygtige, hurtige, stærke og glade.

Hvis der bliver brug for flytning en anden gang, vil jeg kontakte jer.

Tak for en professionel flytning.

Anette Jensen

Det har været en fornøjelse at benytte jeres firma to gange, hver gang er alt forløbet til vor fulde tilfredshed.

Utrolig venlig betjening på tlf. og på tilbudsgivning. Vi kan kun sige positive ting om hele forløbet og vil anbefale jer til venner og bekendte.

Hvis vi en anden gang får brug for flyttehjælp bliver det helt sikkert gennem jer.

Med venlig hilsen og tak for fint udført arbejde.

Flemming og Inge Löwe

Kære CT Flyt …

Tak for et særdeles veludført arbejde fra de to unge friske mennesker.

Jeres firma kan jeg anbefale til enhver, der skal flytte.

Bendt Mortensen

Jeg vil gerne have lov til at sende den største respekt for dine folk, der løste vores opgave perfekt :-)

Tak for hjælpen …

Lars Bøgelund